AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyruksuz balık görmek

Kahve falında kuyruksuz balık görmek

Kahve falında kuyruksuz balık görmek aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, alacaklıların kapısını aşındıracağına, çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, rahatsızlık vereceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına işarettir.

Kahve falında kuyruksuz balık gördüyseniz:

  • Teyakkuzda olmanızda fayda var.

Kahve falında balığın kuyruğunu görmek sevineceğine, beklediklerini duyacağına, aile içinde saadetinin artacağına işarettir.

Kahve falında balık kuyruğu yemek keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına inanılır.

Kahve falında köpek balığı kuyruğu görmek işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına delalet eder.

Kahve falında balık kuyruğu görmek üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, bir sebeple çok zorlanacağına işarettir.

Kahve falında kuyruksuz balık görmek işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına işarettir.

Kahve falında kuyruklu balık görmek maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kuyruğu kopmuş balık görmek sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine rivayet eder.

Kahve falında balığı kuyruğundan tutmak Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir