AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini balık tutarken görmek

Kahve falında kendini balık tutarken görmek

Kahve falında kendini balık tutarken görmek daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, sıkıntılı durumlar geçireceğine, saygınlığını yitireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendini balık tutarken gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizi canlandırmak için gayret gösterebilirsiniz.

Kahve falında birini balık tutarken görmek karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, maddi olarak büyük getirisi olacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşını balık tutarken görmek bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine işarettir.

Kahve falında kendini balık tutarken görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, falı kapatan kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına yorulur.

Kahve falında balık tutarken suya düşmek alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında başkasını balık tutarken görmek çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına yorulur.

Kahve falında kendini oruç tutarken görmek birlikte bazı işler yapılacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizde yunus balığı görmek zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük çiğ balık yemek hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir