AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini oruç tutarken görmek

Kahve falında kendini oruç tutarken görmek

Kahve falında kendini oruç tutarken görmek büyük bir üzüntü yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına delalet eder.

Kahve falında kendini oruç tutarken gördüyseniz:

  • Sözünüzün arkasında durmanız gerekiyor.

Kahve falında kendini oruç tutarken görmek çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında balık tutarken suya düşmek varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasını balık tutarken görmek kötü haberler alacağına, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında birini balık tutarken görmek başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını balık tutarken görmek rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendini balık tutarken görmek üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, kısmetlerinin çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında oruç yediğini görmek eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oruçlu iken muz yemek bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir