AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birine balık vermek

Kahve falında ölmüş birine balık vermek

Kahve falında ölmüş birine balık vermek aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına, kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına, kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş birine balık vermek gördüyseniz:

  • Maddi konular lehinize ilerleme gösterebilir.

Kahve falında yağlı balık görmek kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına işaret eder.

Kahve falında içtiğin suda balık görmek çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına tabir olunur.

Kahve falında balıklı göle gitmek iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında güzel balık görmek mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, kalp kıracağına alamet eder.

Kahve falında balık tarafından ısırılmak iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına, başarısının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balığa su katmak gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, kişinin hayatını allak bullak edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında topraktan balık çıkarmak eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına tabir olunur.

Kahve falında levrek balığı görmek ekmeğinin çoğalacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir