AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık tutarken suya düşmek

Kahve falında balık tutarken suya düşmek

Kahve falında balık tutarken suya düşmek sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, başına uğursuz olayların geleceğine, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında balık tutarken suya düşmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin bencil davrandıklarını veya bazı olaylarda kendi çıkarlarına sıkı sıkıya bağlandıklarını düşünmeden önce, gerekçeleri veya bir problemleri olup olmadığını da sormanızda fayda var.

Kahve falında balık tutarken suya düşmek fal sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında birini balık tutarken görmek fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşını balık tutarken görmek insanlardan takdir toplayacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine inanılır.

Kahve falında başkasını balık tutarken görmek oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini balık tutarken görmek eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına yorulur.

Kahve falında kendini oruç tutarken görmek yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına delalet eder.

Kahve falında balıklı suya düşmek eksiklerinin farkına varacağına, ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine delalettir.

Kahve falında balık dolu havuza düşmek kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir