AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını balık tutarken görmek

Kahve falında başkasını balık tutarken görmek

Kahve falında başkasını balık tutarken görmek mal kaybına uğrayacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, maddi olanaklarının artacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasını balık tutarken gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, maddi durumunuzu veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren olaylarda yeni teklifler yüzünü gösterebilir.

Kahve falında arkadaşını balık tutarken görmek aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birini balık tutarken görmek işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında balık tutarken suya düşmek istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, rakiplerine karşı güç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasını balık tutarken görmek her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, derin bir nefes alacağına delalet eder.

Kahve falında kendini balık tutarken görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, ana baba için büyük bir ev alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini oruç tutarken görmek rahatının yerine geleceğine, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok sazan balığı görmek çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balık yiyeceğini görmek çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir