AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını balık tutarken görmek

Kahve falında arkadaşını balık tutarken görmek

Kahve falında arkadaşını balık tutarken görmek endişelerin sona ereceğine, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına, yapılan işin bol kazanç getireceğine, hayatın pahalılaşmasına inanılır.

Kahve falında arkadaşını balık tutarken gördüyseniz:

  • Kişisel sırlarınızı kendinize saklamanızda fayda var.

Kahve falında arkadaşını balık tutarken görmek çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına işaret eder.

Kahve falında birini balık tutarken görmek aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına yorulur.

Kahve falında balık tutarken suya düşmek eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasını balık tutarken görmek iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, kötü kişilere yakın olacağına inanılır.

Kahve falında kendini balık tutarken görmek ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, şifa ve moral bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini oruç tutarken görmek kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşınla balık tutmak gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının balık tuttuğunu görmek yaşanan maddi problemlerin artacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir