AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurana yemin ettirmek

Kahve falında kurana yemin ettirmek

Kahve falında kurana yemin ettirmek yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurana yemin ettirmek gördüyseniz:

  • Uzun süredir bir türlü sonuçlanamayan bir konuyla ilgili olumlu gelişmeler kaydedebilirsiniz.

Kahve falında kurana yemin ettirmek kötülüklerden uzak olacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına delalet eder.

Kahve falında kuranın üstüne yemin etmek kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, yeni işler yapılacağına delalet eder.

Kahve falında kurana el basarak yemin etmek zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuranla yemin etmek üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kurana yemin etmek verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, çok başarılı bir kariyere sahip olmaya inanılır.

Kahve falında kuran üstüne yemin etmek sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına inanılır.

Kahve falında kuranı kerim üzerine yemin etmek eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kurana el basıp yemin etmek geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir