AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuranı kerime yemin etmek

Kahve falında kuranı kerime yemin etmek

Kahve falında kuranı kerime yemin etmek zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, bekarsa evleneceğine, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, böylece yüzünün güleceğine, olumlu değişiklikler yaşayacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında kuranı kerime yemin etmek gördüyseniz:

  • Evinizi ya da ailenizi ilgilendiren konular maddi manevi yorucu gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında kuranı kerime yemin etmek zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına, net bir bakış açısı kazanacağına alamet eder.

Kahve falında kuranı kerime bakmak verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuranı kerime dokunmak rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına tabir olunur.

Kahve falında kuranı kerime sarılmak işlerin büyük bir açmaza gireceğine, çok daha iyi bir konuma geleceğine inanılır.

Kahve falında kuranı kerime basmak gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerime ayak basmak büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, onların başarıları ile övüneceğine inanılır.

Kahve falında kuranı kerime el basmak maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayeti kerime okumak bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, gururlandıracak işler yapacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir