AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin yemin ettiğini görmek

Kahve falında birinin yemin ettiğini görmek

Kahve falında birinin yemin ettiğini görmek dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, kötü günler geçireceğine, yıpranacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin yemin ettiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin verdikleri sözleri tutamayacağına dair şüphelere sahip olabilirsiniz.

Kahve falında birine yemin ettirmek sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, bereketinin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurana yemin ettirmek unutulan bir sorunun başa bela olacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına işarettir.

Kahve falında birinin yemin ettiğini görmek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, kendinden emin adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yemin edildiğini görmek yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine, evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına yorulur.

Kahve falında ekmeğe yemin etmek yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ekmek üzerine yemin etmek böylece hayırlı bir yola girileceğine, dayanışma içinde kalacağına tabir olunur.

Kahve falında kuranın üzerine yemin etmek çok zengin olacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yemin bozmak kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir