AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemin edildiğini görmek

Kahve falında yemin edildiğini görmek

Kahve falında yemin edildiğini görmek dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, kazancın katbekat artacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, çok zor dönemlerden geçeceğine, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yemin edildiğini gördüyseniz:

  • Siz ikili ilişkilerinizde sürekli özverili tutumlarda olmaya eğilimlisiniz.

Kahve falında birine yemin ettirmek uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında kurana yemin ettirmek hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin yemin ettiğini görmek yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yemin edildiğini görmek alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına işarettir.

Kahve falında yemin töreni görmek kalabalık günler geçirileceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kuranın üzerine yemin etmek sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeminli mali müşavir görmek ticaretin açılacağına, fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına rivayet eder.

Kahve falında yemin bozmak eline büyük fırsatlar geçeceğine, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir