AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurana el basıp yemin etmek

Kahve falında kurana el basıp yemin etmek

Kahve falında kurana el basıp yemin etmek bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, fenalıkta bulunmaya, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında kurana el basıp yemin etmek gördüyseniz:

  • İşleri yapma biçiminizdeki bir değişiklik saygı görmenizi veya desteklenmenizi sağlayabilir.

Kahve falında kurana el basıp yemin etmek hayırlı ve güzel haberler alacağına, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına yorulur.

Kahve falında evde basılmak maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyle basılmak ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına işaret eder.

Kahve falında ilişkiye girerken basılmak onlara hayrının dokunacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkekle basılmak kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında evinin basıldığını görmek maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında basılmış yaprak görmek çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında buza basıp düşmek keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir