AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine tırnak kestirmek

Kahve falında birine tırnak kestirmek

Kahve falında birine tırnak kestirmek büyük sıkıntılar çekeceğine, hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, çok iyi yerlere geleceğine, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, yeni kapılar açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birine tırnak kestirmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin gelişim veya ilerlemesine odaklanmak yerine kendinizinkine önem vermelisiniz.

Kahve falında tırnaklarını kestiğini görmek kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine işarettir.

Kahve falında tırnağını kestirmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine inanılır.

Kahve falında ayak tırnağını kestiğini görmek mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında annesinin tırnağını kestiğini görmek ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, sağlığının kötüye gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasına tırnak kestirmek aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, yaşanan tüm sorunların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında tırnağını kestiğini görmek ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, sorunlarını unutacağına alamet eder.

Kahve falında tırnaklarını kestirmek fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kendi tırnağını kestiğini görmek kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir