AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnağını kestirmek

Kahve falında tırnağını kestirmek

Kahve falında tırnağını kestirmek yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine, düzeninin yıkılmayacağına, başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında tırnağını kestirmek gördüyseniz:

  • Sağlığınızı güçlendirecek önlemler almanız gerekiyor.

Kahve falında başkasına tırnak kestirmek sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine işarettir.

Kahve falında ayak tırnaklarını kestirmek çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında annesinin tırnağını kestiğini görmek konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak tırnağını kestiğini görmek kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında tırnağını kestirmek söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine yorulur.

Kahve falında tırnaklarını kestirmek yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, mevkilerinin yüksek olacağına yorulur.

Kahve falında ayak tırnağı kestiğini görmek eline geçen kazancı daha da arttıracağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine işarettir.

Kahve falında birinin tırnak kestiğini görmek zaman bulmakta zorlanacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir