AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi tırnağını kestiğini görmek

Kahve falında kendi tırnağını kestiğini görmek

Kahve falında kendi tırnağını kestiğini görmek kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine, verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine, dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına, masa başı bir işe girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, üzerinde kafa yoracağına, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine yorulur.

Kahve falında kendi tırnağını kestiğini gördüyseniz:

  • Bazı gerçeklerden sakınmanızın karşı tepkileri sizi zorlayabilir.

Kahve falında tırnak kestiğini görmek duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi tırnağını kestiğini görmek yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine delalettir.

Kahve falında birinin tırnak kestiğini görmek yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, edilen duaların kabul olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayak tırnağını kestiğini görmek bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, düşmanını alt edeceğine delalettir.

Kahve falında tırnağını kestiğini görmek hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir başkasının tırnağını kestiğini görmek beklentilerinin yerine geleceğine, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine delalet eder.

Kahve falında tırnaklarını kestiğini görmek sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında birine tırnak kestirmek onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir