AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnaklarını kestiğini görmek

Kahve falında tırnaklarını kestiğini görmek

Kahve falında tırnaklarını kestiğini görmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine işaret eder.

Kahve falında tırnaklarını kestiğini gördüyseniz:

  • Karşılaşabileceğiniz engeller, zorluklar sizi engellemekten çok adeta harekete geçmeniz için kamçılıyor.

Kahve falında tırnaklarını kestiğini görmek şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi tırnağını kestiğini görmek gelecekte yüzünün güleceğine, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına delalet eder.

Kahve falında birinin tırnak kestiğini görmek büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına, hayırlı bir yola girileceğine yorulur.

Kahve falında bir başkasının tırnağını kestiğini görmek eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine alamet eder.

Kahve falında başkasına tırnak kestirmek şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında birinin tırnağını kestiğini görmek şöhret ve hayır getireceğine, el üstünde tutulacağına işaret eder.

Kahve falında ayak tırnağı kestiğini görmek yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine tabir olunur.

Kahve falında ayak tırnaklarını kestirmek üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, güç ve para kaybedeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir