AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeğe tekme atmak

Kahve falında köpeğe tekme atmak

Kahve falında köpeğe tekme atmak kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, çok büyük bir mutluluk duyulacağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpeğe tekme atmak gördüyseniz:

  • Yanlız katılacağınız davetlerde veya arkadaş grubunuzla gezmeler sırasında beslenme alışkanlıklarınıza dikkat etmelisiniz.

Kahve falında yavru köpeğe tekme atmak çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına işaret eder.

Kahve falında köpeğe tekme atmak amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine işarettir.

Kahve falında tekme atmak kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına yorulur.

Kahve falında ekmeğe tekme atmak maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçan tekme atmak adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında birine tekme atmak yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında taşa tekme atmak çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem falı kapatan kişinin kendisini toparlayamayacağına delalet eder.

Kahve falında birisine tekme atmak işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir