AnaSayfa / Genel / Kahve falında babaya tekme atmak

Kahve falında babaya tekme atmak

Kahve falında babaya tekme atmak kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, keyifli olacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine delalettir.

Kahve falında babaya tekme atmak gördüyseniz:

  • Başlangıçta olanlar hoşunuza gitmese de, sonunda olanlar veya sonuçlar hoşunuza gidebilir.

Kahve falında babaya tekme atmak kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında taşa tekme atmak sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabaya tekme atmak haksızlıklara maruz kalınacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine tabir olunur.

Kahve falında yavru köpeğe tekme atmak kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına işaret eder.

Kahve falında tekme atmak yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu fal sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yılana tekme atmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpeğe tekme atmak sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında fareye tekme atmak düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir