AnaSayfa / Genel / Kahve falında tekme atmak

Kahve falında tekme atmak

Kahve falında tekme atmak işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, yüzünün kızaracağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine işarettir.

Kahve falında tekme atmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın tekliflerini kabul etmemelisiniz.

Kahve falında birisine tekme atmak yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında domuza tekme atmak fal sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köpeğe tekme atmak atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birine tekme atmak huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında adama tekme atmak falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında yavru köpeğe tekme atmak huzurlu bir hayata adım atacağına, geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine alamet eder.

Kahve falında fareye tekme atmak işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine, dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kediye tekme atmak eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir