AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine su ikram etmek

Kahve falında birine su ikram etmek

Kahve falında birine su ikram etmek onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan fal sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, çok iyi kazançlar elde edileceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birine su ikram etmek gördüyseniz:

  • Herhangi bir şeyinizi başkasının kullanımına bırakmayın.

Kahve falında birine su ikram etmek maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, kazancının hiç azalmayacağına inanılır.

Kahve falında su ikram edilmek dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine tabir olunur.

Kahve falında su ikram edildiğini görmek aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, hayatı ile bazı kararlar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında bardakla su ikram etmek çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına işarettir.

Kahve falında portakal suyu ikram etmek hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, kazancında artış olacağına delalet eder.

Kahve falında başkasına su ikram etmek kar elde edileceğine, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına yorulur.

Kahve falında misafire su ikram etmek çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına, hayırlı bir haber alınacağına işarettir.

Kahve falında birisine su ikram etmek zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir