AnaSayfa / Genel / Kahve falında portakal suyu ikram etmek

Kahve falında portakal suyu ikram etmek

Kahve falında portakal suyu ikram etmek kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine, makamını kaybedeceğine, çok iyi şeylere, mülk edinme planlarının ertelenmesine, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işarettir.

Kahve falında portakal suyu ikram etmek gördüyseniz:

  • Bazı duygusal patlamalar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında portakal suyu ikram etmek maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında portakal ikram etmek hayatından nefret duygusunu atacağına, ancak daha sonra sorunların aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında portakal suyu sıkıp içmek zor zamanların ferahlığa çıkacağına, kalp kırmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sıkılmış portakal suyu görmek çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, darlığa düşeceğine inanılır.

Kahve falında portakal suyu sıkmak kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine inanılır.

Kahve falında sıkılmış portakal suyu içmek problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında portakal suyu görmek sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına işarettir.

Kahve falında portakal suyu almak kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir