AnaSayfa / Genel / Kahve falında bardakla su ikram etmek

Kahve falında bardakla su ikram etmek

Kahve falında bardakla su ikram etmek tüm sorunlarının biteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına işarettir.

Kahve falında bardakla su ikram etmek gördüyseniz:

  • Sonuçlanma enerjisi askıdaki maddi sorunları çözebilir ya da farklı alanlarda bazı başlıklarda sonlanma ya da tamamlanma etkisi hissedilebilir.

Kahve falında bir bardak su ikram etmek çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, evindeki ve işindeki verimin azalacağına delalettir.

Kahve falında bardakla su ikram etmek ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında bardak su ikram etmek çok daha fazla adım atacağına, dilediği gibi harcama yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında misafire su ikram etmek hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine delalet eder.

Kahve falında su ikram ettiğini görmek sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, giden birinin geri döneceğine işaret eder.

Kahve falında soğuk su ikram etmek erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına işaret eder.

Kahve falında birine su ikram etmek adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında su ikram edilmek evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, çok hayırlı insan olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir