AnaSayfa / Genel / Kahve falında su ikram edilmek

Kahve falında su ikram edilmek

Kahve falında su ikram edilmek bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, çok büyük bir şok yaşayacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında su ikram edilmek gördüyseniz:

  • Hayatınıza girmek isteyen ısrarcı kişiler olabilir.

Kahve falında su ikram edilmek ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su ikram edildiğini görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına, yalnız kalmak isteyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında su ikram ettiğini görmek geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine inanılır.

Kahve falında hurma ikram ettiğini görmek çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında süt ikram edildiğini görmek büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına işaret eder.

Kahve falında çorba ikram edildiğini görmek yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şeker ikram ettiğini görmek hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına, kendisini yıpratacağına yorulmaktadır.

Kahve falında et ikram etmek mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir