AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasına su ikram etmek

Kahve falında başkasına su ikram etmek

Kahve falında başkasına su ikram etmek sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, kolay yollardan kazanacağına, aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına işarettir.

Kahve falında başkasına su ikram etmek gördüyseniz:

  • Geçmişte kaçırdığınız veya kaybettiğiniz şeylere tekrar sahip olma şansı bulabilirsiniz.

Kahve falında su ikram edildiğini görmek uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına işarettir.

Kahve falında misafire su ikram etmek kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına yorulur.

Kahve falında birisine su ikram etmek iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına yorulur.

Kahve falında birine su ikram etmek iş hayatında çok güzel işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bardakla su ikram etmek gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, vefalı bir insan olacağına inanılır.

Kahve falında su ikram ettiğini görmek gülen yüzünün de solacağına, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında portakal suyu ikram etmek ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasına su ikram etmek esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir