AnaSayfa / Genel / Kahve falında misafire su ikram etmek

Kahve falında misafire su ikram etmek

Kahve falında misafire su ikram etmek rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, mal ve mülkün telafi edileceğine, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, beyaz ise güzel bir haber alınacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında misafire su ikram etmek gördüyseniz:

  • Son zamanlarda zannettiğinizden fazla dedikoduya sebep olmuş olabilirsiniz.

Kahve falında misafire su ikram etmek onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında misafire kahve ikram etmek sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında misafirlere kahve ikram etmek çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında misafire et ikram etmek çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında misafire pilav ikram etmek takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında misafire tatlı ikram etmek keyfin kaçacağına, mubah olmayan yollara sapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında misafire hurma ikram etmek çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına işarettir.

Kahve falında misafire şeker ikram etmek rakiplerini geride bırakacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir