AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisine su ikram etmek

Kahve falında birisine su ikram etmek

Kahve falında birisine su ikram etmek yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, manevi anlamda çok yol katedileceğine, kendine olan güvenini kaybedeceğine, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birisine su ikram etmek gördüyseniz:

  • Kendinizi geliştirmenizi sağlayacak şeylerle ilgilenebilir, yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

Kahve falında başkasına su ikram etmek yaşamın belli bir düzene oturacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına delalet eder.

Kahve falında vişne suyu ikram etmek alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında su ikram ettiğini görmek dinin emirlerini hiçe sayacağına, büyük mutluluk duyulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine su ikram etmek amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birisine su ikram etmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında su ikram edilmek eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında portakal suyu ikram etmek onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına inanılır.

Kahve falında bardakla su ikram etmek yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, çoluk çocuğa karışacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir