AnaSayfa / Genel / Kahve falında su ikram edildiğini görmek

Kahve falında su ikram edildiğini görmek

Kahve falında su ikram edildiğini görmek büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına, yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, stresten uzaklaşacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, çalışmalarının karşılığını alacağına, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında su ikram edildiğini gördüyseniz:

  • Seyahat planları yapabilirsiniz.

Kahve falında su ikram edilmek herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su ikram edildiğini görmek üzüntülerin ve zorlukların biteceğine, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine tabir olunur.

Kahve falında su ikram ettiğini görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında hurma ikram ettiğini görmek ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında çorba ikram edildiğini görmek zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına inanılır.

Kahve falında et ikram etmek falı kapatan kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra fal sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kahve ikram edilmek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hurma ikram edildiğini görmek ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, yaptığı işlerin de içine sineceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir