AnaSayfa / Genel / Kahve falında klozete su dökmek

Kahve falında klozete su dökmek

Kahve falında klozete su dökmek sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına işarettir.

Kahve falında klozete su dökmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle keyifli planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında klozete su dökmek sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında su dolu klozet görmek başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında klozette su görmek anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve fal sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında klozette kan görmek elinde bulunan imkânların çok daralacağına, para kazanma konusunda hep rahat olunacağına tabir olunur.

Kahve falında klozette oturmak nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına, rahat nefes alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında klozete işediğini görmek karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında klozet dolusu kaka görmek çok üzüntü duyulacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine delalet eder.

Kahve falında klozetin içine düşmek erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir