AnaSayfa / Genel / Kahve falında kor ateşe su dökmek

Kahve falında kor ateşe su dökmek

Kahve falında kor ateşe su dökmek onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, moralinin düzeleceğine, makamından olacağına, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, kısmetin kapanacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına delalet eder.

Kahve falında kor ateşe su dökmek gördüyseniz:

  • Her ne kadar sorunları çözümlemek için girişimlerde bulunacak olsanız bile şansınız sizden yana olmayacak.

Kahve falında kor ateşe su dökmek ailesi ile mutlu olacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine inanılır.

Kahve falında ateş su dökmek sıkıntılarının günden güne artacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine işarettir.

Kahve falında ateşe su dökmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine inanılır.

Kahve falında yanan ateşe su dökmek Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, ticaretinin ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kor ateş görmek dertlerine derman bulacağına, sıkıntılı günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında kor olmuş ateş görmek kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, hayatının düzene gireceğine delalet eder.

Kahve falında kor ateşte yürümek müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına, yeni kararlar alınacağına delalettir.

Kahve falında kor ateşe basmak aksiliklerin yaşanacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir