AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine su atmak

Kahve falında birine su atmak

Kahve falında birine su atmak iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, rızkından olacağına, kalp kırmaya, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına delalettir.

Kahve falında birine su atmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişi ile mesleğiniz arasında bir seçim yapmanız gerekebilir.

Kahve falında başkasına su atmak işlerinde önemli adımlar atacağına, lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini öldürüp suya atmak arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında duvara su atmak bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin üstüne su atmak sevinç ve sürura, sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına yorulur.

Kahve falında eti suya atmak mevki kazanacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini suya atmak ticarette şansının yaver gideceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suya ekmek atmak rahat edileceğine, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında surata su atmak gözlerinin mutluluktan parlayacağına, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir