AnaSayfa / Genel / Kahve falında surata su atmak

Kahve falında surata su atmak

Kahve falında surata su atmak verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, rahat bir işe girileceğine, rahatının yerinde olacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına işarettir.

Kahve falında surata su atmak gördüyseniz:

  • Dürüst konuşmalar bir ilişkinizin istikrar kazanmasını sağlayabilir.

Kahve falında surata su atmak gelirini de büyük oranda arttıracağına, kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında yüz surat görmek bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çirkin suratlı kadın görmek işinde büyük zaferler elde edeceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine alamet eder.

Kahve falında asık suratlı olmak kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi asık suratlı görmek iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında suratı morarmak hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine delalettir.

Kahve falında insan suratlı balık görmek yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına işarettir.

Kahve falında birinin suratına tükürmek karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir