AnaSayfa / Genel / Kahve falında suya ekmek atmak

Kahve falında suya ekmek atmak

Kahve falında suya ekmek atmak sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, eski huzurun yeniden sağlanacağına, zorlukların giderileceğine, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suya ekmek atmak gördüyseniz:

  • Ailenizden birisinin hastalığı ya da önemli bir derdi ile uğraşmanız da gerekebilir.

Kahve falında suya ekmek atmak sevinçli ve güzel haberler alınacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine işarettir.

Kahve falında ekmeği suya atmak yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında yüceleceğine yorulur.

Kahve falında mezara ekmek atmak mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine işarettir.

Kahve falında ekmeği ateşe atmak rahat erileceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına alamet eder.

Kahve falında balığa ekmek atmak yarınlarının dünlerini aratmayacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine işarettir.

Kahve falında köpeğe ekmek atmak ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ekmeği çöpe atmak kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına işarettir.

Kahve falında ördeklere ekmek atmak zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine, kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir