AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasına su atmak

Kahve falında başkasına su atmak

Kahve falında başkasına su atmak yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasına su atmak gördüyseniz:

  • Aramanız veya dikkatli bakmanız bulmanızı sağlayabilir.

Kahve falında başkasına su atmak ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında surata su atmak parasının ve malının artacağına, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında balıkları suya atmak yüklü bir miktar borç verileceğine, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köpeği suya atmak kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine, küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına işarettir.

Kahve falında birinin üstüne su atmak kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına işarettir.

Kahve falında silahı suya atmak etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, fal sahibinin kazancının artacağına inanılır.

Kahve falında suya birşey atmak üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine işaret eder.

Kahve falında birine su atmak zorluklarının kalmayacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir