Kahve falında duvara su atmak

Kahve falında duvara su atmak kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına, gelirinin eksileceğine, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, sorunların biteceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında duvara su atmak gördüyseniz:

  • Tam istediğiniz şekilde olmasa da istediğinizi elde edebileceksiniz.

Kahve falında duvara su atmak kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına inanılır.

Kahve falında duvara yumruk atmak yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına, sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin duvarlarından su aktığını görmek herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında duvarda su görmek elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine inanılır.

Kahve falında duvara su dökmek büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında duvardan su çıktığını görmek çok büyük üzüntüler duyacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına inanılır.

Kahve falında duvardan su fışkırdığını görmek bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hortumla duvara su tutmak aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top