AnaSayfa / Genel / Kahve falında eti suya atmak

Kahve falında eti suya atmak

Kahve falında eti suya atmak de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına, bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, adeta sinirden küplere bineceğine, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eti suya atmak gördüyseniz:

  • Romantik ilişkileriniz için harcadığınız her dakikaya değer, zaman kaybı olarak görmemelisiniz.

Kahve falında eti suya atmak rahat bir hayat yaşanacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eti atmak zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında çöpte et atmak rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, huzurun bozulacağına işarettir.

Kahve falında domuz etini atmak kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine işarettir.

Kahve falında eti tuvalete atmak her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında köpeğe çiğ et atmak şüpheli bir olay yaşanacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çöpe et atmak ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında bozuk et atmak atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir