AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine sigara içirmek

Kahve falında birine sigara içirmek

Kahve falında birine sigara içirmek hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, hikmete kavuşacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında birine sigara içirmek gördüyseniz:

  • En iyi hazırlanmış planlarınıza karışan kişiler ya da belli başlı müdahaleler söz konusu olabilir.

Kahve falında sigara içerken yakalamak hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına delalettir.

Kahve falında sigara içme görmek planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında ölünün sigara içtiğini görmek gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sigara içerken yakalanmak başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının sigara içmesini görmek hem moral hem de çareler bulacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına tabir olunur.

Kahve falında bir başkasını sigara içerken görmek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin sigara içerken görmek çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine işarettir.

Kahve falında ölen birini sigara içerken görmek sağlığının bozulmayacağına, adını herkese duyuracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir