AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin sigara içerken görmek

Kahve falında birinin sigara içerken görmek

Kahve falında birinin sigara içerken görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Kahve falında birinin sigara içerken gördüyseniz:

  • Kendinizi çevrenizde meydana gelen olaylarına kışına bırakmaktan vazgeçip duygularınızı bir kez daha değerlendirin.

Kahve falında sigara içmeyen birini sigara içerken görmek aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir insanın sigara içtiğini görmek sağlıklı bir hayat süreceğine, koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına yorulur.

Kahve falında ölü birinin sigara içtiğini görmek mallarının eksileceğine, problemlerin çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında içilmiş sigara görmek maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir arkadaşını sigara içerken görmek küslüklerin biteceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına alamet eder.

Kahve falında yakınının sigara içtiğini görmek epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına işaret eder.

Kahve falında sigara içmeye çalışmak ticaretinin de bozulmayacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında birinin sigara içerken görmek adımlarını daha sağlam atacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir