AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir başkasını sigara içerken görmek

Kahve falında bir başkasını sigara içerken görmek

Kahve falında bir başkasını sigara içerken görmek fal sahibinin gözyaşı dökeceğine, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, yapılan planların alt üst olacağına inanılır.

Kahve falında bir başkasını sigara içerken gördüyseniz:

  • Evinizde bütçe yapmanıza yardım edebilecek değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında içilmiş sigara görmek böylelikle yüzünün güleceğine, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği kişiyi sigara içerken görmek sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşını sigara içerken görmek tekin olmayan işlere girileceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sigara içerken babaya yakalanmak kişinin hayatını allak bullak edeceğine, başına tekin olmayan olayların geleceğine delalettir.

Kahve falında başka birinin sigara içtiğini görmek mesleğinde atılım yapacağına, sıkıntısından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında sigara içen arkadaşını görmek yeni bir ev alınacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sigara içen bir kadın görmek daha fazla rızık elde edileceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına tabir olunur.

Kahve falında sigara içerken anneye yakalanmak kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir