AnaSayfa / Genel / Kahve falında sigara içerken yakalamak

Kahve falında sigara içerken yakalamak

Kahve falında sigara içerken yakalamak gönül işlerinden mutluluk bulacağına, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, zevki sefa içinde olacağına, hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, güzel sözler işiteceğine, ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sigara içerken yakalamak gördüyseniz:

  • Siz güçlü bir iradenin hakim olduğu bir kişilik taşıyorsunuz.

Kahve falında sigara içerken yakalamak yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına yorulur.

Kahve falında çocuğunu sigara içerken görmek çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşlarının sigara içtiğini görmek çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, gerekirse özür dileneceğine inanılır.

Kahve falında bebeğin sigara içtiğini görmek büyük adımlar atacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yakınını sigara içerken görmek barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, toplumda iyi bir yer edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü birini sigara içerken görmek yaptığı hataları düzelteceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sigara içmeyi istemek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, güçten düşeceğine, yorulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi sigara içerken görmek ruhlarına mevlit okutacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir