AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının sigara içmesini görmek

Kahve falında başkasının sigara içmesini görmek

Kahve falında başkasının sigara içmesini görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında başkasının sigara içmesini gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili konular dikkat gerektiriyor.

Kahve falında annemin sigara içtiğini görmek haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında kızını sigara içtiğini görmek zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, beddua ve ah alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sigara içildiğini görmek saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine tabir olunur.

Kahve falında başka birini sigara içerken görmek kafa dağıtacağına, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyi sigara içerken görmek maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine delalet eder.

Kahve falında kızın sigara içtiğini görmek çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir yakının sigara içtiğini görmek kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sigara içen bayan görmek diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir