AnaSayfa / Genel / Kahve falında sigara içme görmek

Kahve falında sigara içme görmek

Kahve falında sigara içme görmek deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında sigara içme gördüyseniz:

  • Evinizde maddi durumunuzu olumlu etkileyecek değişiklikler yapmalısınız.

Kahve falında camide sigara içtiğini görmek hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyi sigara içerken görmek hayatının zorlaşacağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında içilmiş sigara görmek girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, onun zamanını çalacağına yorulur.

Kahve falında sevgilisinin sigara içtiğini görmek kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, yeni mallara kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini sigara içerken görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşın sigara içtiğini görmek musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kişinin sigara içtiğini görmek bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında akrabanın sigara içtiğini görmek maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir