AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün sigara içtiğini görmek

Kahve falında ölünün sigara içtiğini görmek

Kahve falında ölünün sigara içtiğini görmek daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, ruhunun da şifaya kavuşacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ölünün sigara içtiğini gördüyseniz:

  • Sosyal yaşamınız veya aşk hayatınız stresi azaltabilir.

Kahve falında ölü birinin sigara içtiğini görmek girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına işarettir.

Kahve falında ölü birini sigara içerken görmek endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına delalettir.

Kahve falında ölüyü sigara içerken görmek yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine rivayet eder.

Kahve falında ölünün sigara içtiğini görmek kısmetlerin ve işlerin açılacağına, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir başkasını sigara içerken görmek yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında hamile birinin sigara içtiğini görmek isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının sigara içmesini görmek kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin sigara içerken görmek kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, arzuların gerçekleşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir