AnaSayfa / Genel / Kahve falında ses duyuramamak

Kahve falında ses duyuramamak

Kahve falında ses duyuramamak elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, hayatının da kolaylaşacağına işaret eder.

Kahve falında ses duyuramamak gördüyseniz:

  • Uzak yerlerden olumlu haberler alabilirsiniz.

Kahve falında ezan sesi duyup uyanmak alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine alamet eder.

Kahve falında bağırmak ama sesini duyuramamak hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sesini duyuramamak ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bağırmak sesini duyuramamak beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında bağırıp sesini duyuramamak sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine tabir olunur.

Kahve falında ses duyup korkmak basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında ses duyuramamak bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sesini kimseye duyuramamak üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir