AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine saat takmak

Kahve falında birine saat takmak

Kahve falında birine saat takmak sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine, borçlarınızın canınızı sıkacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine saat takmak gördüyseniz:

  • Hayatınızı dengelemek için çaba harcamanız gerekiyor.

Kahve falında kola altın saat takmak para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sağ kola saat takmak kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına yorulur.

Kahve falında yeşil kol saati takmak uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, insanlar arasında yüceleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sarı kol saati takmak hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında yeni bir saat takmak ticaretinin hızlanacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birine kol saati takmak sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına, bir anda atılıma geçeceğine inanılır.

Kahve falında altın kol saati takmak ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah saat takmak heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir