AnaSayfa / Genel / Kahve falında sağ kola saat takmak

Kahve falında sağ kola saat takmak

Kahve falında sağ kola saat takmak yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine tabir olunur.

Kahve falında sağ kola saat takmak gördüyseniz:

  • Bazı projelerin tekrar ele alınması gerekiyor olabilir.

Kahve falında sağ kola saat takmak çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında sağ kola altın bilezik takmak dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına inanılır.

Kahve falında kola altın saat takmak hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kola saat takmak işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, kara kara düşünür olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saati kola takmak uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, elinin darlıktan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında kola altın bilezik takmak yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına, sonunda maddi zarara gireceğine yorulur.

Kahve falında kola künye takmak ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sol kola bilezik takmak çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, ruhen ve bedenen iyileşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir