AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı kol saati takmak

Kahve falında sarı kol saati takmak

Kahve falında sarı kol saati takmak çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, müjdeli olaylar yaşayacağına, düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında sarı kol saati takmak gördüyseniz:

  • Riskli işlerde başarılı olabilirsiniz.

Kahve falında sarı kol saati takmak hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kol saati takmak hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında koluna kırmızı saat takmak maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına işaret eder.

Kahve falında koluna saat takmak bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında beyaz kol saati takmak Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birine kol saati takmak yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine, yapılan işin bol kazanç getireceğine rivayet eder.

Kahve falında altın kol saati takmak yaşanan ayrılıkların biteceğine, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın kol saat takmak başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, sorunların üstesinden geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir