AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni bir saat takmak

Kahve falında yeni bir saat takmak

Kahve falında yeni bir saat takmak projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, onlar adına aç insanları doyuracağına, başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, strese gireceğine, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, karlı çıkacağına yorulur.

Kahve falında yeni bir saat takmak gördüyseniz:

  • Size kendinizi iyi hissettiren kişilerle sosyalleşebilirsiniz.

Kahve falında yeni bir saat takmak yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni kol saati takmak yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına, yokluk ve fakirlik göreceğine inanılır.

Kahve falında yeni saat takmak sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, kötü gününü de paylaşacağına alamet eder.

Kahve falında kola saat takmak yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine inanılır.

Kahve falında kol saati takmak bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına işarettir.

Kahve falında parlak kol saati takmak neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saat takmak yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına inanılır.

Kahve falında saat alıp takmak çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir