AnaSayfa / Genel / Kahve falında kola altın saat takmak

Kahve falında kola altın saat takmak

Kahve falında kola altın saat takmak sıkıntılarının zamanla geçeceğine, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, kendisi paralayacağına, aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kola altın saat takmak gördüyseniz:

  • Bazı konuların üstesinden nasıl geleceğinizi anlayamayabilirsiniz.

Kahve falında kola altın saat takmak sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, neşenin ve mutluluğun geleceğine rivayet eder.

Kahve falında saati kola takmak hikmetli ve asil insanlardan olacağına, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına işarettir.

Kahve falında sağ kola saat takmak kazançlı işler yapacağına, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kola saat takmak başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, yeni planlar yapacağına işaret eder.

Kahve falında sağ kola altın bilezik takmak bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında kola altın bilezik takmak aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında kola altın künye takmak maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine tabir olunur.

Kahve falında kola bilezik takmak kısmetin ve başarının engelleneceğine, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir