AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah saat takmak

Kahve falında siyah saat takmak

Kahve falında siyah saat takmak kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah saat takmak gördüyseniz:

  • Hiç ummadığınız kişilerden destek görebilirsiniz.

Kahve falında siyah kol saati takmak sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, başka insanları aldatmasına engel olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah saat takmak pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına işaret eder.

Kahve falında kol saat takmak düzeninin sarsılacağına, kötü duygularını yeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının saatini takmak deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saat takmak ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kola altın saat takmak ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sağ kola saat takmak yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında boynuna saat takmak işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, sorunların teker teker çözüleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir