AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine pekmez vermek

Kahve falında birine pekmez vermek

Kahve falında birine pekmez vermek fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birine pekmez vermek gördüyseniz:

  • Çok fazla sorumluluk üstlenmeniz durumunda sinirleriniz bozulabilir.

Kahve falında üzüm pekmezi görmek sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pekmez dökmek vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pekmez yemek görmek ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına delalettir.

Kahve falında pekmez yapıldığını görmek kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, hayatının bu sayede güzelleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında pekmez içmek isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pekmez yapmak fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına işarettir.

Kahve falında karlı pekmez yemek büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına, hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pekmez yaptığını görmek işlerin yoluna sokulacağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir